Incasso

Na een lange periode van onderhandeling krijgt u die mooie opdracht van uw klant. Het contact is prettig, iedereen is enthousiast. Vol trots levert u het werk op, zendt u uw product toe of verleent u uw dienst. Nog steeds is er geen vuiltje aan de lucht, tot het op betaling van uw factuur aankomt. De eerder zo vriendelijke en betrouwbare klant gaat niet tot betaling over. Vanzelfsprekend treedt u met hem in contact en wat blijkt, de klant was de factuur vergeten of had tijdelijke financiële problemen waardoor betaling mislukte. Of misschien was uw dienstverlening of werk toch niet geheel naar wens. In de meeste gevallen komt u er onderling uit, maar wat als dit niet slaagt? Wat als u geen contact met uw klant kunt krijgen of hij simpelweg niet van plan is de factuur te betalen? Het kan ook zijn dat u zich er helemaal niet prettig bij voelt om zelf achter uw geld aan te moeten gaan.

Ik kan u hierbij van dienst zijn. Met jarenlange ervaring in alle facetten van incasso en executie bent u bij mij aan het juiste adres. Wenst u een harde aanpak van uw debiteur? Of heeft u liever een vriendelijkere benadering met oog voor behoud van uw klantrelatie? Ik incasseer uw vordering op de manier zoals u het wilt.

U kunt uw incasso op ieder moment door mij uit laten voeren. Wenst u de zaak meteen na het verstrijken van de betaaltermijn in uw factuur uit handen te geven? Of gaat u er liever eerst zelf achteraan? Het is aan u.

Incasso door Van der Meer Juridisch Advies is kort samengevat:

  • Snel en doortastende incasso vanaf het moment dat u dat wilt, op de manier zoals u dat wilt.
  • Standaard incassoprocedure op basis van no cure no pay.
  • Afwijkende incassoprocedure tegen een eenmalige betaling van € 50,- exclusief BTW.
  • De geïncasseerde hoofdsom en rente komen u toe. De geïncasseerde incassokosten zijn mijn verdiensten. Bij gedeeltelijke incasso van de hoofdsom bedragen mijn verdiensten 15% van het geïncasseerde.
  • Leidt minnelijke incasso niet tot het gewenste resultaat dan besluit ik samen met u tot een gerechtelijke procedure. In de procedure beperk ik mijn salaris tot het salaris gemachtigde dat de rechter toekent. Wordt u volledig in het gelijk gesteld dan bent u mij enkel eventueel gemaakte reis- en parkeerkosten verschuldigd.
  • Advies en ondersteuning nadat het vonnis is gewezen en eventueel begeleiding in een gerechtsdeurwaarderstraject.

Wilt u meer informatie of advies? Bekijk dan de incasso- en algemene voorwaarden op deze website of neem contact met mij op. In de meeste gevallen kan ik u op basis van beperkte informatie telefonisch of per e-mail al van een gratis advies voorzien.

Vrouwe Justitia / Togakunst by Nancy van Dam
(www.nancyvandam.nl)