incasso

Na een lange periode van onderhandeling krijgt u die mooie opdracht van uw klant. Het contact is prettig, iedereen is enthousiast. Vol trots levert u het werk op, zendt u uw product toe of verleent u uw dienst. Nog steeds is er geen vuiltje aan de lucht, tot het op betaling van uw factuur aankomt. De eerder zo vriendelijke en betrouwbare klant gaat niet tot betaling over.


Lees meer

Consumenten
recht

Niets is vervelender voor u als consument dan het niet ontvangen van datgene waar u recht op heeft en waarvoor u betaalt. Kleven er gebreken aan een product, of krijgt u niet of te laat geleverd? Heeft u een vakman ingehuurd, maar is zijn werk niet naar wens? Misschien bent u de leverancier of vakman en wilt u weten hoe u om moet gaan met een klacht van een klant? Neem gerust contact met mij op.

ARBEids
recht

Werkgever of werknemer, soms heeft iedereen wel behoefte aan juridisch advies. Bij het opstellen of beoordelen van een arbeidsovereenkomst, vaststellingsovereenkomst bij einde dienstverband of een aanstellings- of ontslagbrief kan ik u ondersteunen. Wilt u weten welke rechten (en plichten) in uw situatie gelden of hoe u juridisch het beste kunt handelen? Neem gerust contact met mij op.

huurrecht

Huurachterstand of een huurder die overlast veroorzaakt? Neem contact op voor een advies. Wordt u geconfronteerd met een huurverhoging of wilt u weten wie verantwoordelijk is voor het herstellen van gebreken of het uitvoeren van onderhoud? Ook als huurder bent u bij mij aan het juiste adres.

Contracten
recht

Neem contact op voor het laten opstellen of beoordelen van een overeenkomst of algemene voorwaarden. Wilt u weten op welke manier u uw algemene voorwaarden moet toepassen om er juridisch gebruik van te kunnen maken? Bent u benieuwd wat uw contractuele rechten en plichten zijn? Ik adviseer u graag.

Aansprakelijk
heidsrecht

Heeft u schade geleden aan uw eigendom? Of misschien heeft u een eigendom van een ander beschadigd? Neem contact op voor een juridisch advies. Ook als de schade is veroorzaakt of geleden door uw kind, huisdier of werknemer.

Beslag- en executierecht

Is uw wederpartij door de rechter veroordeeld tot het betalen van een geldsom, maar weigert hij dat te doen? In Nederland mag alleen de gerechtsdeurwaarder een vonnis ten uitvoer leggen (executeren). Door het leggen van beslag kan betaling afgedwongen worden. Ik kan u hierbij adviseren of ondersteunen. Zie hiervoor tevens de incassopagina op deze website. Wordt u geconfronteerd met een beslagmaatregel of is de beslagvrije voet volgens u niet juist vastgesteld? Neem gerust contact met mij op. Ook op het gebied van bestuursrechtelijke invordering (zoals lokale belastingen) kunt u bij mij terecht.

Heeft u vragen over een hierboven staand gebied? Of ziet uw vraag op een ander rechtsgebied? Neem gerust contact met mij op. Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis